Welkom bij Eetcafé ‘De 3 Burgemeesters’

Graag uitsluitend telefonisch reserveren via 0485-384272.

Ons eetcafé

Graag willen we u alvast een klein beetje van onze sfeer laten proeven. Heeft u iets te vieren of gewoon zin in gezelligheid? Wees welkom!

Treed binnen in ons warme en sfeervolle eetcafé, geniet van al het lekkers wat wij te bieden hebben. Van een snelle lunch tot een uitgebreid diner met ons fifty-fifty concept. Nu zien we u denken: fifty-fifty concept?

Ons fifty-fifty concept is bedoeld voor de kleine eters en de twijfelkonten onder ons. U kunt onze gerechten namelijk ook in halve porties bestellen. Zo kunt u meerdere voor- en of hoofdgerechten proeven of juist maar een half gerechtje.

Al nieuwsgierig geworden? Wist u dat wij in de zomer ook een fantastisch terras midden op de prachtige Brink hebben? Hier kunt u heerlijk vertoeven in het zonnetje of onder onze grote luifel in de schaduw. In de winter kunt u genieten in de serre, waar u fijn naar buiten kunt kijken.

Voor meer informatie over feesten, partijen en koffietafels kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat we samen via een persoonlijke afspraak kunnen kijken naar de mogelijkheden.

We hopen u snel een keertje te mogen verwelkomen in ons eetcafé.

Liefs, Team De 3 Burgemeesters

2 days ago

De 3 Burgemeesters
- OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN - Waarschijnlijk zit je NU midden in je vakantie en moet je nog niet aan school denken...🤔Maar het is misschien toch makkelijk om te weten dat wij diverse stageplaatsen aanbieden? Dus mocht je interesse hebben neem dan even contact met ons op! ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

De 3 Burgemeesters
- MOSSELEN -We hebben ze weer, wees er snel bij want op = op.Reserveer een tafeltje via 0485-384272 ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 days ago

De 3 Burgemeesters
- WEEKEND -Het is weekend en dat betekent maar een ding! Tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld door middel van een hapje en drankje bij de 3B's. ... See MoreSee Less
View on Facebook

Openingstijden

  • maandagGesloten
  • dinsdagGesloten
  • woensdag12:00 - 21:00
  • donderdag12:00 - 21:00
  • vrijdag12:00 - 21:00
  • zaterdag12:00 - 21:00
  • zondag11:00 - 21:00